The Caviar Club – muutakin kuin taivaanrannan maalailua

Kuoleva kaupunki, jossa monellakaan ei ole uskoa laskusuhdanteen taittamiseen. Ei varmasti mikään helpoin paikka järjestää innovointiin keskittyvä verkostoitumistapahtuma melko pienellä budjetilla. Me emme kuitenkaan keskittyneet mahdollisiin uhkiin, vaan näimme mahdollisuudet siellä taustalla ja päätimme tarttua toimeen.

Yrittäjien keskuudessa saimme hyvän vastaanoton, jotain tällaista he olivatkin toivoneet, mutta eivät itse olleet saaneet aikaiseksi. Jälleen siis yksi esimerkki siitä, miten epätoivo oli ottanut vallan. Toivotaan parempaa, mutta ei tehdä sen eteen mitään, vaan tyydytään loputtomaan Via Dolorosaan.

Tämän luokan tapahtuman järjestäminen oli meille kuitenkin valitettavasti uutta. Onnistuimme hieman hukkaamaan positiivisen alkupöhinän eikä lippuja myyty aivan toivotutulla tavalla. Matkamme oli pitkä ja hetkittäin melko kivinenkin, joten ei mikään yllätys, ettei kaikki sujunut aivan toivotulla tavalla. Välillä saimme hieman improvisoidakin, jotta kaikki saataisiin järjestettyä. Selätimme ongelmamme ja lopulta saimme itsemme näköisen tapahtuman. Paikalla oli hyvin porukkaa ja keskustelua syntyi.

Tärkeintä oli, että jokainen osallistuja ymmärsi illan tarkoituksen. Me emme olleet paikalla sen takia, että kertoisimme miten he nostavat Salon taloustilanteen takaisin entiseen loistoonsa. Me olimme luomassa puitteet sille, että he pystyvät yhdessä keksimään ratkaisuja, jotka auttavat kohti parempaa huomista. Me olimme luomassa toivon. Me halusimme omalta osaltamme palauttaa intohimon kaupunkiin.

Illan loputtua istuimme helpottuneina alas ja kohotimme maljan mielestämme onnistuneelle illalle ja kokonaisuudelle. Palautekeskustelussa brändin omistajan kanssa epäilyksemme onnistuneesta illasta saivat varmistuksen. Mahdolliseen seuraavaan tapahtumaan oli jo yksi yritys ilmoittanut halukkuutensa yhteistyöhön. Lopulta meille esitettiin myös kysymys, jonka olimmekin halunneet kuulla: ”Tahdotteko järjestää The Caviar Clubin uudestaan?”. Äkkiseltään on vaikea keksiä hienompaa tilaisuutta sanoa ”Tahdon!”, joten Varsinais-Suomi, olkaahan hereillä! The Caviar Club tulee uudestaan entistä kauniimpana ja suurempana Saloon ensi syksynä. Pitkästä aikaa näyttää siltä, että Salon tulevaisuudessa on näkyvissä valoisampia aikoja, joten pidetään yhdessä huoli siitä, että tämä laskusuhdanne ei ole Salon viimeinen rodeo.


IMG_1621 (2)

Osuuskunta Idea-Miilu

Riku Anttila

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *