lokakuu 12, 2016

Tapahtumatuotanto

Tapahtuma on suoraan ihmiseen vaikuttamista. Tapahtumassa vallitsevaan ainutkertaiseen tunnelmaan vaikuttavat erityisesti järjestäjät ja heidän toimintansa. Kun tapahtuman kulissit ja ohjelma ovat kunnossa, sillan osallistujien ja puitteiden välille rakentavat järjestäjät.

Onnistuneen tapahtuman tuntee. Sen aistivat sekä osallistujat että järjestäjät. Onnistuneessa tapahtumassa on sekä tunne että ajatus kohdallaan. Jokainen tapahtuma, oli se sitten yksityinen tai julkinen, suuri tai pieni, on aina mahdollista järjestää osallistujille mieleenpainuvaksi kokemukseksi. Sen ainutlaatuisen tunteen synnyttäminen, jonka osallistujat tuntevat ja siitä jälkeenpäin muistavat, onkin tavoitteena jokaisessa järjestämässämme tapahtumassa.

Meillä on kokemusta erilaisten tapahtumien järjestämisestä. Ota yhteyttä, niin suunnittelemme ja toteutamme mieleisesi tapahtuman, joka jää mieleen.

 

TULOSSA KEVÄÄLLÄ


Lähellä sinua 2017 -hyväntekeväisyysjuhla

Lähellä sinua on Salossa 10.2.2017 järjestettävä hyväntekeväisyysjuhla. Tarkoituksena on yhteisvoimin kerätä varoja Lounais-Suomen Syöpäyhdistys ry:n Salon Seudun Paikallisosaston toimintaan syöpää sairastavien tukemiseksi ja sairauden tietoisuuden edistämiseksi.

Juhla toteutetaan tunnelmallisissa 20-luvun puitteissa ja tapahtumapaikkana toimii Rikala Bar&Grill. Illan aikana pääset muun muassa seuraamaan muotinäytöstä, kuulemaan koskettavia tarinoita ja motivoivia puheita sekä nauttimaan hyvästä musiikista ja samppanjabaarin antimista.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin

 

The Caviar Club – verkostoitumistapahtuma yrittäjille

The Caviar Club on paikka sinulle, joka etsit uusia elämyksiä, uusia oppeja, uutta inspiraatiota, uusia työkaluja liiketoiminnallesi ja urallesi sekä ennen kaikkea arvokkaita uusia tuttavuuksia ja tulevia ystävyyksiä yrityksesi toiminnan uudistamiseen ja vauhdittamiseen.

Tapahtuma järjestetään Salon VPK-talolla 21.4.2017.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin